Αποστολές & Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:

Όλες οι παραγγελλίες εντός Ελλάδος αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ με ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία) ανεξαρτήτως ποσού. Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 3-4 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής.

Εάν επιθυμείτε άλλο τρόπο αποστολής (Courier, μεταφορική εταιρεία κ.λ.π.) παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 22940.96999 ή να στείλετε email στο info@hondabikes.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, μόνον στην περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε δεν είναι ακριβώς αυτά που παραγγείλατε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων που παραλάβατε και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ).

Πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας πραγματοποιήται ποιοτικός έλεγχος όλων των εμπορευμάτων όσον αφορά την κατάσταση και το φινίρισμα τους. Σε περίπτωση που κατά τον δικό σας έλεγχο την στιγμή της παραλαβής διαπιστώσετε εμφανή ελλατώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα κατά τη μεταφορά) παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα την επιχείρηση μας. Τυχόν έξοδα επιστροφής δεν καλύπτονται από την επιχείρηση.