Όροι Χρήσης

Το www.hondabikes.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημέρωσης, έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας M.B.S. ε.π.ε., που εδρεύει στην Λεωφόρο Μαραθώνος 49, Νέα Μάκρη Αττικής, στην Ελλάδα με ΑΦΜ: 099085028 / Δ.Ο.Υ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. Πριν ξεκινήσετε την περιήγηση σας στην ως άνω  ιστοσελίδα, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.hondabikes.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που περιλαμβάνει εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια και κείμενα, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της M.B.S. ε.π.ε. και προστατεύονται από διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταπώληση ή μεταποίηση, μέρους ή ολόκληρου περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας M.B.S. ε.π.ε.

Οι χρήστες του ιστιότοπου www.hondabikes.gr αποδέχονται ότι δεν θα αποστείλουν, δημοσιεύσουν, μεταδώσουν, οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, χυδαίο ή αποτελεί παραβίαση προσωπικού απορρήτου κάποιου άλλου. Επίσης δεν δικαιούνται να μεταδώσουν , αποστείλουν, δημοσιεύσουν σύμφωνα με την νομοθεσία περιεχόμενο που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή περιέχει ιούς, απόκρυφους κώδικες ή αρχεία με σκοπό την πρόκληση ή την παρεμπόδιση λειτουργίας λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.