Τρόποι Παραγγελίας

On-Line Παραγγελίες

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

 

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Kαλέστε στο τηλέφωνο 22940.96999 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε δίνοντας το μοντέλο ή περιγραφή ή τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Προσοχή: τηλεφωνικές παραγγελίες με τρόπο πληρωμής που απαιτεί να κάνετε Login σε υπηρεσίες τραπεζικών ή άλλων αντίστοιχων ιδρυμάτων δεν μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά. Η επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μπορεί να γίνεται και γραπτώς (μέσω email, Fax κα)

 

Παραγγελίες σε Κατάστημα

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας Λ. Μαραθώνος 49, 19005 Νέα Μάκρη. Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και θα σας λύσει όποιες απορίες έχετε.